Consultația este primul pas catre un zambet sanatos

Home / Oferte / Consultația este primul pas catre un zambet sanatos

Consultatia stomatologica reprezentand primul contact, ii acordam o importanta deosebita pentru a stabili care sunt necesitatile dumeavoastra, care este rezultatul pe care il asteptati si ce posibilitati de a rezolva aceste probleme exista.

Ne luam timpul necesar pentru a examina atent si complet starea dumneavoastra dentara. Scopul nostru este sa va oferim informatiile si educatia necesare pentru a va bucura de zambetul dumneavoastra un timp indelungat.

Vi se va prezenta un plan de tratament, impreuna cu niste costuri estimate. Acolo unde este posibil, vom discuta intotdeauna ce alternative aveti cu plusurile si minusurile fiecareia.

O consultaţie dentara nu înseamna doar privitul unui dinte, nu se rezuma la un simplu dialog deoarece aparatul oro-maxilo-facial este un ansamblu complex, ce trebuie analizat cu mare atenţie.

Vom face tot ce ne sta în putinţa sa va demonstram că “frica de dentist” nu este justificată iar grija pentru sanatatea dumneavoastra dentara va ajunge un obicei normal din viaţa fiecaruia. Astfel nu veti mai veni doar când vă doare ceva, ci si la un control de rutină, atât de important, dar neglijat!

Despre fişa individuală – aceasta se înregistrează într-o bază de date a cabinetului, la care are acces numai personalul medical implicat în tratarea afecţiunilor stomatologice ale dvs.Respectam reguli stricte de confidenţialitate asupra tuturor informaţiilor (medicale sau nu) continute în fişa individuală .

Pentru a intelege mai bine situatia dumneavoastra clinica, veti avea posibilitatea sa vizualizati imaginea cavitatii bucale in timp real, cu ajutorul unei camere intraorale.